Eigen Bedrijf Starten

Heel veel mensen willen een eigen bedrijf starten. Maar ja hoe pak je dat aan zonder teveel onkosten? Het kan met de training van Jacko Meijaard “de Affiliate Marketing Revolutie.

Eigen Bedrijf Starten

Hoeft echt niet moeilijk te zij als je alles precies doet zoals Jacko het je uitlegt in zijn trainings video’s. Ze bestaan uit diverse modules zoals.; keyword onderzoek, seo training, teksten schrijven, domeinnaam zoeken en nog heel veel meer duidelijk uitgelegde video’s waar je over de schouder van Jacko meekijkt.

Wil je meer weten over deze training klik dan op onderstaande afbeelding.

Eigen Bedrijf Starten

Je kan met deze training al starten voor maar 47 euro en deze verdien je al weer terug met 2 verkopen als affiliate. Want het komt er op neer dat jij een product van een ander gaat promoten met dit verschil dat jij het niet op voorraad hoeft te hebben en het ook niet hoeft te versturen. Je begint bij paypro.nl om je aan te melden en dan zoek je een geschikt product uit. Hierom heen bouw je een site met wordpress en hier schrijf je regelmatig artikelen over. Over je verkopen krijg jij een commissie betaald. En mocht het je niet bevallen dan kan je altijd binnen 30 dagen je geld terug vragen.

Eigen Bedrijf Starten

Heel veel succes met de opleiding en met je eerste verkoop!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *