Coaching in Rotterdam

Coaching in Rotterdam

 

Wanneer je toe bent aan een nieuwe start dan kan je een coach inhuren. Voor sportieve doelen zoals afvallen of conditionele doelen kun je een personal trainer inhuren. Een personal trainer kan een trainingsschema opstellen en je gedurende een bepaald traject je te ondersteunen. Een voedingsschema kan zowel door een personal trainer als een life coach gemaakt worden. Een life coach richt zich daarbij meer op de balans tussen je geestelijke gezondheid en lichamelijke gezondheid. 

Life coach Rotterdam

Als je op zoek bent naar een balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid, dan zou je advies kunnen krijgen van een life coach. Een life coach Rotterdam kan je helpen meer veel verschillende soorten vraagstukken en doelstelling. Dit kunnen vragen zijn over voeding, hormonen of je geestelijke welzijn. Alle vragen die te maken hebben met je lichamelijke en geestelijke gezondheid kunnen besproken worden. De coach maakt hierop een gericht plan. Je gaat dan ook passende activiteiten doen die bij jou en je leven passen. 

Personal trainer

Wanneer je op een snelle en gezonde manier wilt trainen dan is trainen onder leiding van een personal trainer ideaal. Personal training Rotterdam kun je inzetten zodat je sneller je doelen bereikt. Met een personal trainer wordt gekeken naar je sportdoelen. Dit kan bijvoorbeeld afvallen zijn, in spiermassa aankomen of conditionele doelen. Een personal trainer begeleid je 1 op 1. Hierdoor gaat alle aandacht naar jou. De uitvoering van je oefeningen zullen dan ook altijd veilig en effectief zijn daarnaast zul je met een persoonlijk schema en persoonlijke doelen naar je einddoel toe werken. Dit werkt wel zo helder en effectief.

Ergotherapie in Rotterdam

Een ergotherapeut kan je helpen om zo snel mogelijk, zo zelfstandig mogelijk te leven en functioneren. Met behulp van ergotherapie Rotterdam kun je handige tools krijgen om problemen en beperkingen op te kunnen lossen. Een ergotherapeut kan bij veel verschillende soorten beperkingen in activiteiten met een gerichte oplossing komen. Denk aan het aanpassen van je keuken tot het aanpassen van je bestek.

Geef een antwoord