Een wijnproeverij van een Spaanse winkel

Een wijnproeverij van een Spaanse winkel

Als je graag geniet van de Spaanse keuken dan is er genoeg keuze bij een Spaanse winkel. Bij een Spaanse winkel kan je terecht voor typische Spaanse hapjes en Spaanse wijn. Daarnaast vind je als je geluk hebt ook een hele goede Spaanse whisky uit Granada terug in de Spaanse winkel. Op het moment dat je een wijnliefhebber bent dan is een Spaanse wijnproeverij altijd de moeite waard. Je kan ervoor kiezen om op locatie bij een Spaanse winkel een Spaanse wijnproeverij te doen of bij je thuis.

Verschillende soorten wijnproeverijen

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot een wijnproeverij. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een standaard proeverij. Hierbij wordt de wijnproeverij bij je thuis verzorgd door een wijnadviseur. Deze geeft je ideeën voor hapjes die bijpassend zijn bij de wijnen en die je zelf kan bereiden. Spaanse tapas gecombineerd met wijn is natuurlijk altijd een goede combinatie. Als je wat uitgebreidere gerechten wilt maken dan is dat uiteraard ook een optie en zal je een goed advies van de wijnadviseur kunnen verwachten hiervoor. Je kan een wijnproeverij organiseren voor kleine of grotere groepen, geheel afhankelijk van je wensen en keuze.

Een luxe wijnproeverij

Als je graag wilt dat alle hapjes en tapas voor je wijnproeverij worden meegenomen door de wijnadviseur dan is dit uiteraard ook een mogelijkheid. Op deze manier kan je genieten van typische Spaanse wijn en gerechtjes die gecombineerd worden en een perfecte smaakcombinatie vormen. De wijnadviseur kan je precies uitleggen welke hapjes je voorgeschoteld krijgt en met welke wijn deze het beste te combineren zijn en waarom. De hapjes worden bereid door een traiteur en zijn culinaire hoogstandjes. De gehele wijnproeverij kan je van tevoren doorlopen met de wijnadviseur voor het geval dat iemand allergieën heeft of als je bijvoorbeeld liever meer rode wijn dan witte wijn wilt proeven. Er zijn vele mogelijkheden voor een wijnproeverij bij je thuis.

Geef een antwoord