Wat zijn Henna Wenkbrauwen: –

Wat zijn Henna Wenkbrauwen: –

De vorm van het verven van de wenkbrauw die de huid onder het wenkbrauwhaar kleurt, creëert een illusie om het er donker, perfect van vorm en dik uit te laten zien, dit is de Henna Wenkbrauw. Het is een plantaardig product en een natuurlijk alternatief voor de moderne wenkbrauwkleuring, aangezien er meer chemicaliën zullen worden toegevoegd aan de traditionele tinten. Henna brows cursus heeft alle informatie over het belang van henna en ook andere soorten.

Andere diensten zoals wimperlaminering: 

Wimperlaminering of wimperlifting is het optillen van gekrulde wimpers tot een perfecte look, vorm en een natuurlijk ogende uitstraling voor het oog. Dit is een zeer rustgevende en ontspannende ervaring voor de ogen zonder risico. Door keratine aan te brengen, met behulp van een siliconenroller, op de wimpers, geef je de wimpers vorm om deze stevigheid en goed onderhoud te geven. Zo gaan de wimpers langer mee.

Voordelen van Henna Brows: 

Henna is een poederachtige substantie en vormt bij vermenging met water een matte consistentie. Dit geeft de huid een efficiënte kleuring en kan tot 6 tot 8 weken aanhouden. Bij mensen met een vette huid wordt de make-up vaak uitgesmeerd en de make-up of kleurstoffen gaan niet lang mee, maar henna bevlekt de huid heel goed. Henna-kleuring zal de grijstinten en wit in de wenkbrauwen bedekken, en voor mensen met heel dun wenkbrauwhaar of geen haar worden deze plekken ook mooi bedekt.

Nazorg bij Henna Brows:

Henna brows cursus vertelt over de voorzorgsmaatregelen en nazorg van de henna. Na de behandeling wordt 24 uur blootgesteld aan zon en warmtebehandelingen afgeraden. Zwemmen, sauna’s, sporten en zweten, het gebruik van geparfumeerde producten moet na de henna worden vermeden. Het is goed als het getinte gebied niet wordt ingewreven en het vermijden van wenkbrauwmake-up en het gebruik van verwijderaars, spraytan. Het gezicht wordt 12 uur droog gelaten zonder enige onderbreking en contact met water.

Geef een antwoord